El Prat

El Prat que avança, la Catalunya que ve

Esther García Fernández | Sábado 04 de mayo de 2024
El Prat és un referent del que un govern al servei de de la gent pot arribar a aconseguir. En els últim 45 anys hem treballat per ser referent en polítiques de cohesió, en sostenibilitat i en serveis públics de qualitat:

En aquest temps, el Prat s’ha consolidat com una de les quatre ciutats catalanes amb una major inversió social, estem millorant l’espai públic i impulsant nous equipaments com la residència municipal de gent gran, i desenvolupant iniciatives com la Casa de l’Energia, l’Energia del Prat o el servei públic de vehicle elèctric compartit, per posar alguns exemples. I al mateix temps, hem defensat la nostra ciutat d’amenaces com l’ampliació de l’aeroport.

Els Comuns som l’única força que defensa el Prat i el seu territori de la mateixa manera a tot arreu. Des de l’Ajuntament liderem el clam unànime de la nostra ciutat contra l’ampliació de l’aeroport i ja l’hem aturat una vegada des del govern de l’Estat. Uns Comuns forts al Parlament són també la garantia d’una Generalitat igual de compromesa contra l’ampliació i amb la protecció del Delta del Llobregat. Sabem que defensar el Delta del Llobregat és defensar el planeta i una economia que respongui a les necessitats de les petites i mitjanes empreses i de la gent treballadora, i no als interessos dels grans ‘lobbies’.

Seguir fent avançar i continuar defensant el Prat és el que ens porta a tenir al nostre alcalde Lluís Mijoler com a candidat número 2 a la candidatura dels Comuns Sumar, per seguir treballant pel Prat i pel Baix Llobregat, també des del Parlament.

Et demano el teu recolzament per seguir treballant per millorar la vida de tots i totes, igual que millorem les vides de les pratenques. Perquè volem que la Catalunya que ve s’assembli al nostre lloc al món. III

TEMAS RELACIONADOS: