www.elllobregat.com
Programes de mobilitat internacional al Campus de Castelldefels: una porta oberta a l’experiència
Ampliar

Programes de mobilitat internacional al Campus de Castelldefels: una porta oberta a l’experiència

domingo 06 de octubre de 2024, 15:00h
Cada vegada més joves d’arreu del món arriben al Campus del Baix Llobregat de la UPC a Castelldefels per cursar estudis universitaris. Els intercanvis de projectes com ERASMUS+ i SICUE complementen els coneixements adquirits amb tecnologies avançades i noves llengües

El Campus del Baix Llobregat de la UPC a Castelldefels (CBL) ha donat la benvinguda a les noves incorporaciones del nou curs acadèmic, entre les que trobem un grup cada vegada més nombrós de joves provinents d’altres universitats d’arreu del món. Els programes d’intercanvi, com ERASMUS+ i SICUE, permeten experimentar una formació diversificada i enriquidora, afavorint l’aprenentatge amb tecnologies avançades, noves llengües, i perspectives úniques que complementen els coneixements adquirits en les seves universitats d’origen. A més, aquestes experiències fomenten una visió global que es converteix en un valor afegit per als estudiants i els prepara per als reptes professionals en un món cada vegada més interconnectat.

Xarxa internacional de primer nivell

Com a institució reconeguda globalment, la UPC compta amb una xarxa de col·laboració amb universitats internacionals de primer nivell, proporcionant una plataforma incomparable per a l’aprenentatge i el creixement acadèmic.
Concretament a les Escoles del Campus, l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels- EETAC, i l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària de Barcelona- EEABB, oferim una àmplia gamma de programes, tant de grau com de màster, amb destacats èxits en àrees com l’enginyeria de telecomunicacions, aeroespacial i satèl·lits, agroalimentària, paisatgisme o biosistemes. L’oferta es completa amb els nostres màsters, particularment reconeguts per la seva qualitat acadèmica i la seva aplicació pràctica, impartits en anglès i amb una clara vocació internacional.

Enguany, ens enorgulleix rebre estudiants de més de 12 nacionalitats diferents, com Itàlia, Alemanya, França, Anglaterra, Bèlgica, Polònia, Lituània, Finlàndia, Corea i Taiwan, procedents d’institucions diverses com la Universitat de Taipei, la Universitat de Vilnius, la Universitat Politècnica de Varsòvia, Politecnico di Milano, Católica Boliviana, etc.

La jornada ‘Welcome Day’

Per celebrar i compartir la benvinguda, el passat 6 de setembre es va organitzar des de l’àrea de Relacions Externes la jornada “Welcome Day”, que no només marca l’inici del curs, sinó que també presenta als nous estudiants l’oportunitat de formar part d’una comunitat acadèmica de més de 3.200 estudiants i 3.600 professors i investigadors en el conjunt de la UPC. La integració en aquesta comunitat dinàmica els hi ofereix l’oportunitat de col·laborar en projectes innovadors i d’accedir a recursos acadèmics i professionals de primer nivell.

Més enllà de les activitats d’acollida, com la visita a les nostres instal·lacions i la introducció als aspectes acadèmics i administratius, treballem en diferents iniciatives per animar els estudiants a integrar-se plenament en la vida universitària. Els oferim l’oportunitat de participar en programes com Salsa’m (programa de mentories entre estudiants de diferents cursos), UPCArts (programa d’activitats culturals) i activitats esportives (UPC esports), així com en les delegacions d’estudiants i associacions del campus, com la colla castellera Els Grillats del CBL. Aquestes activitats, a més de facilitar la integració social, fomenten la creació de xarxes professionals i personals que poden ser valuoses al llarg de la seva carrera.

Compromís cap a l'excelència

Amb el nostre compromís cap a l’excel·lència acadèmica i la innovació, la nostra universitat ofereix una experiència educativa inigualable, preparada per a desafiar els límits i expandir horitzons en un món cada vegada més connectat i tecnològic. A més, la proximitat del nostre Campus de la ciutat de Barcelona, facilita la integració a serveis com el Barcelona International Welcome Desk o servei d’atenció al talent internacional, a disposició dels nous residents, per garantir una integració perfecta a Catalunya, permetent-los desplegar tot el seu potencial professional i personal. III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios