www.elllobregat.com
Concert de Nadal a la Cripta de Gaudí de la Colònia Güell

Concert de Nadal a la Cripta de Gaudí de la Colònia Güell

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El dijous 29 de desembre té lloc a la Cripta de Gaudí de la Colònia Güell un Concert especial de Nadal. La entrada es lliure i gratuïta, i el concert començarà a les 19.00 h de la tarda.
Al concert hi actuaran el solista de guitarra clàssica,Manuel Sánchez Riera, i, “Sant Boi Camerata”, l’orquestra de Cambra a quatre cordes.

Aquest acte està organitzat per l’escola municipal de música Blai Net de Sant Boi de Llobregat i patrocinat per Avant Grup i el Consorci de la Colònia Güell. A la primera part del concert hi actuarà Manuel Sánchez que interpretarà dues sonates de Scarlatti, el Capricho árabe de Tàrrega i la Sonata “Omaggio a Boccherini”,Allegro con spirito, Canzona i, Tempo di menuetto.

La segona part del concert va de la mà de l’orquestra de cambra de quatre cordes, “Sant Boi Camerata” que interpretarà el Concerto grosso OP.6 N8, “Fatto per la notte di natale”;Vivance, Grave, Allegro, Adagio, Allegro, Largo, i la Suite en Si m, per flauta i l’Orquestra Menuet, Rondó de J.S Bach.

A més ambos dos artistes, Manuel Sánchez juntament amb l’orquestra de Sant Boi Camerata, interpretaran diverses peces junts. Així doncs, us recordem que si voleu gaudir de bona música, en un lloc immillorable i gratuïtament només heu d’apropar-vos a la Cripta de Gaudí el pròxim 29 de desembre a les 19.00h.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios